Як правильно вибрати стартові руки в покері: основні аспекти

Як правильно вибрати стартові руки в покері: основні аспекти

Граючи в Техаський холдем, потрібно грамотно вибирати стартові руки. Це убезпечить вас від попадання в банки зі слабкими комбінаціями та програшами. Дізнайтеся більш інформації на https://worldplayer.com.ua/ про азартні iгри та їх основні правила. У Холдемі деякі види рук перемагають частіше. Якщо ви розігруватимете сильні комбінації, то результати на довгих дистанціях будуть хорошими.

Загальні правила вибору стартових рук

Вивчення стратегії покеру починається з того, що підбирається стартова рука для продовження гри. Саме від цього залежать ваші майбутні успіхи у азартній грі. Новачки та любителі нерідко діють інтуїтивно, орієнтуючись на «гарні комбінації» або ж просто беручи участь у роздачі.
Виграти може практично будь-яка комбінація, якщо правильно до неї підійти з конкретними руками покеру. Ви отримаєте більше шансів на перемогу та вийдете у ТОП, граючи на префлопі.

Вибір стартових рук та позиції

Ваша позиція за столом покеру має неабияке значення в процесі вибору розігруваного діапазону.

Ще з ранніх позицій необхідно підбирати високий діапазон. На пізніх позиціях можете пробувати інші способи.

На одній із ранніх позицій розігруйте руки з перших двох діапазонів. Усі слабкі варіанти необхідно скидати. Якщо ви сидите на пізній позиції, рейзу або бета раніше не було, можете намагатися розігрувати слабкі карти.

Ті гравці, які ухвалюють рішення після вас, отримують більше переваг. Саме тому не варто заходити в піт першим, якщо на руках є щось слабше за преміум.

У разі першої ходи ви не знаєте, які саме руки у суперників. Розіграш середніх комбінацій є недоречним, оскільки ви можете програти велику суму грошей. Вибирайте сильніші карти з перших позицій, щоб зрозуміти, які у вас шанси на перемогу.

Чому важливо правильно вибирати стартову руку?

Це базова стратегія будь-якого покерного формату, тому що можна запобігти неприємним моментам на постфлопі. Особливо це важливо для тих гравців, які тільки починають пізнавати особливості гри в покер.

Не варто висувати особливих вимог до сили рук, якщо позиція хороша дозволяє отримати перевагу над суперниками. Особливо в тому випадку, якщо ваш хід останній. Вам не потрібно мати сильну комбінацію, адже ви вже знатимете, які саме карти знаходяться у ваших суперників.

Варто уважно вивчити особливості вибору стартових рук та позиції за столом покеру. Завдяки цьому ваші шанси на перемогу значно підвищаться, виграші почастішають. Вам вдасться отримувати від гри не тільки задоволення, а ще й гарний прибуток!

No Comments

Post A Comment